El Maldà

Un espai singular i històric a la ciutat de Barcelona
Client
El Maldà
Projecte
Branding, Direcció d’art, Publicitat
Captura de pantalla 2020-08-21 a les 18.33.44
Briefing

El Teatre Maldà és una petita sala de “teatre de cambra”. Un espai singular, de reduïdes dimensions, històric a la ciutat de Barcelona i que ofereix espectacles de teatre, dansa i cabaret. Per nosaltres va ser l’oportunitat de posar tota la nostra experiència i afecte a el servei d’un interessant projecte cultural.

Quant va arribar a les nostres mans l’encàrrec de realitzar la imatge corporativa del Maldà (logotip, layout per a publicitat, xarxes socials, cartells i entrades), vam entendre que calia expressar de manera molt gràfica la singularitat de proposta artística.

Des del logotip vam voler plasmar l’essència d’aquesta sala de teatre: un lloc reduït i icònic en què succeeixen moltes coses. Fer palpable aquesta proximitat física entre els actors i els espectadors així com la força i la qualitat de la seva programació.

06-4
Solució

Vam dissenyar una imatge corporativa potent i amb molta predominança de la color, fresca.

La tipografia i l’ús que es fa d’ella expressen autenticitat: sense artificis, sense possibilitat que res quedi amagat. En definitiva, vam voler mostrar el que per a nosaltres és El Maldà: cultura en gran a petit format.

Captura de pantalla 2020-08-21 a les 18.33.13
07-2
08-4
09-4